A kezdetben páramentesítőket készítő LUKO új terméke egy mobilklíma, ami egy óra alatt akár 310m3 levegőt is képes megmozgatni, hogy lehűtse a lakás levegőjét.

A R290A hűtőközeget használó LUKO A011D1-7K nem csak légkondicionáló, hanem léghűtő és páramentesítő funkcióval is rendelkezik. Mosható szűrőjének köszönhetően a tisztántartása sem okoz komoly gondot, így a poros filtere könnyedén átmosható.7000BTU értéke körülbelül 2050 watt teljesítménynek felel meg. Ahhoz, hogy a meleg levegő eltávozzon külön szettet mellékelnek hozzá, amivel megoldható annak kivezetése.

A LUKO A011D1-7K mobil klíma a kedvezmény kóddal 76 ezer forintba kerül az áfa és vámmentes európai raktárból

🔹Kupon:LUKOAD7K

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás