A BlitzWolf BW-S25 75 wattot képes leadni, erről teszt is készült az oldalon. A BlitzWolf BW-S26 ezzel szemben már 8 darab különböző USB porttal rendelkezik, hogy a régebbi és újabb eszközöket is elláthassuk energiával.

Esztétikus, lekerekített oldalakkal operáló töltőt nem kell az asztal mögött rejtegetni a kíváncsi szemek elöl. A BlitzWolf legújabb töltőállomásához egyszerre 8 eszköz csatlakoztatható. Európai szabványú kábellel érkezik, így nem lesz szükség hozzá külön átalakítóra.

USB-A portjai maximum 15W teljesítmény leadására képes, két USB-C portja maximum 30 wattra, míg másik kettő, leggyorsabb portja már 65 wattot képes leadni. A töltőállomás támogatja a PD3.0/PPS/PD2.0/QC3.0/QC2.0/AFC/FCP és SCP/FCP/QC3.0/QC2.0/Apple 2.4A protokollokat is, hogy minden eszközt, legyen az fülhallgató, okosóra, telefon, táblagép vagy laptop, mindet ellássa energiával.Teljes kimeneti teljesítmény az összes csatlakozót használva: 250W:

  • USB-C1/USB-C2: 20V/3.25A=65W,
  • USB-C3/USB-C4: 15V/2.0A=30W,
  • USB-C5: 5V/3A=15W,
  • USB-A1/A2/A3: 5V/3A=15W

A BlitzWolf terméke most ismét olcsóbb lett, így 26$-os áron, azaz 10 ezer forintért rendelhető.

A BlitzWolf BW-S26 250W töltőt itt találod meg

🔹Kupon:BGREUPBW05

További BlitzWolf töltők

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás