Az N-ONE NBook Fly megjelenésében egy az egyben megegyezik a ROG előremutató, dupla kijelzős Zephyrus Duo laptopjával. A legolcsóbb Zephyrus Duo-hoz képest is közel negyedannyiba kerülő laptop természetesen nem egy ízig-vérig gamer laptop. Ám teljesítményét tekintve jól jön, hogy egy 10. generációs Intel Core i7 processzor dolgozik a háza alatt. Ha pedig nagy erőforrásigényű játékokkal játszanánk, akkor külső VGA kártyát is használhatunk.

Az N-one NBook Fly alapját a 10. generációs Intel Core i7-10850H processzor adja, ami remek teljesítményt nyújt a mindennapokban, legyen szó munkáról vagy játékról. Az Intel CPU 12MB cache memóriával rendelkezik, alap órajele 2.7GHz, ami egészen 5.1GHz-ig emelkedhet.

Ahhoz, hogy a multitasking folyamatokkal ne legyenek problémáink, 16GB mennyiségű DDR4 memóriát pakoltak bele a gépbe. Tárhely fronton pedig az 1TB kapacitással rendelkező SSD meghajtó segít a programok gyors betöltésében és az adatok villámsebes mozgatásában.Az 1 megapixeles kamerával, Bluetooth és ac WiFi-vel ellátott laptop három darab USB3.0, USB-C, gigabites LAN, HDMI és fülhallgató csatlakozót is kapott.

Az N-one NBook Fly különlegessége a dupla kijelző. A fő panel 16 colos mérete mellett 1920×1200 pixeles felbontással rendelkezik. A másodlagos érintésérzékeny kijelző 14 colos és 3840 x 1100 pixeles felbontással bír. A kiegészítő megjelenítő érintésérzékeny és a jobb multitasking feladatok érdekében 12 fokos szögben hajlik fel a gépből, amint felnyitjuk a fő kijelzőt, hogy extra tartalmakat jeleníthessünk meg rajta. Ez könnyebbséget nyújthat videóvágás vagy képszerkesztés közben, de videótelefonáláskor, prezentációk megosztásakor is nagy segítségünkre lehet.

A különleges N-one NBook Fly laptop a Banggood jóvoltából európai, áfa és vámmentes raktárból vásárolható meg 594$-os áron, azaz körülbelül 220 ezer forintba kerül.

🔹Kupon:BGREUPNON5

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás