A gyártó legújabb, Xiaomi 6500 Pro routere álló kivitelt és külső antenna nélküli dizájnt kapott. Vezeték nélküli maximális adatátviteli sebessége akár 6500Mbps is lehet, a vezetékes fronton pedig 4 darab 2.5 gigabites port szolgáltatja a nagy sávszélességet.

A Xiaomi 6500 Pro 6 darab belső antennát használ, hogy az 688Mbps 2.4Ghz-es és az 5764Mbps 5Ghz-es sebességet elérje, ezen kívül egy NFC és Bluetooth antennával is felszerelték. A Xiaomi készülékspecifikus gyorsítással is rendelkezik, amely intelligensen ismeri fel a Xiaomi és Redmi mobiltelefonokat és játékgyorsítási csatornát nyit meg a lehető legjobb elérés érdekében.Vezetékes fronton 4 darab 10/100/1000/2500Mbps sebességátvitelre alkalmas LAN csatlakozót kapott a gyors vezetékes adatátvitelhez. Az 1GB memóriával ellátott Xiaomi 6500 Pro modellhez kuponunk is van, hogy egy kicsit spórolhass a végösszegből.

Xiaomi 6500 Pro

🔹Kupon:BGHOBBY138A

Pár dollárral többért az USB portos Xiaomi Mi 7000 modellt is választhatod

🔹Kupon:BGHOBBY137

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás