Az Ultenic Pooleco 10 a kézi akkumulátoros és robotporszívókat készítő gyártó újabb terméke, ami akkumulátoros működésével 90 percen keresztül képes takarítani.

A medence tisztító automata porszívó két szívómotorral és egy  alsó kefével rendelkezik, amellyel felszívja a medence alján található leveleket, kisebb kavicsokat és homokot is.

Akkumulátora 5200mAh kapacitású, amit 2.5 óra alatt tölthetünk fel, amivel akár 90 perces takarítási időt biztosít számára. Amennyiben az akkumulátora majdnem teljesen lemerülne, az Ultenic Pooleco 10 a medence széléhez megy, hogy a porszívóhoz csatlakoztatott úszójánál fogva ki lehessen azt emelni, hogy újra feltöltsük az akkumulátort.

A gyártó ajánlása szerint beltéri és kültéri medencéknél egyaránt használható, azonban nem képes felmászni a lépcsőfokokra és a medence falára, illetve az úszójának hossza miatt maximum 3 méteres mélységig használható. Az Ultenic Pooleco 10 a kedvezmény kóddal 174$-ba, azaz körülbelül 63 ezer forintba kerül az áfa és vámmentes európai raktárból.

Ultenic Pooleco 10

🔹Kupon:1RSQ6T1YMGFJ

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás