A Realme Air 6 Pro hosszú üzemidejű és nagy hatékonyságú, 50dB hangerősségig képes aktív zajszűréssel rendelkezik.

A fekete és fehér színben megvásárolható fülhallgató a Bluetooth 5.3 kapcsolaton keresztül alacsony 55 milliszekundumos késleltetést tesz lehetővé, hogy még a játékok közben se vegyünk észre csúszást a látott kép és a hallott hang között.A hosszú üzemidőért a Realme által továbbfejlesztett chip felel, amelynek köszönhetően 50%-os hangerőn, ANC kikapcsolásával akár 10 és szintén 50%-os hangerőn, ANC Smart Deep Sea Noise Reduction 2.0 használatával akár 7.5 órán keresztül használható.

A zajszűrésről és a megfelelő minőségű telefonáláshoz szükséges hangrögzítésért 6 darab mikrofon felel. Az Android eszközökkel kompatibilis LDAC használata is elérhető, de emellett 3D Spatial Audio funkcióval is felvértezték.

A kiváló minőségű hangokért 11 milliméteres neodímium mágnesekkel ellátott driverek felelnek, amelyeket 6 milliméteres másodlagos driverek szolgálnak ki a közép és magas hangokért. A Realme Air 6 Pro a Banggood webáruházában 96$-ba, azaz körülbelül 35 ezer forintba kerül.

Realme Air 6 Pro Bluetooth fülhallgató

További Bluetooth fülhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás