A nagy kínai tech óriástól nem áll távol az újítás, így a számos műszaki kiegészítői mellett újdonságként Eco-Friendly táskákat dobtak piacra.

A környezettudatosságot szemelőtt tartva újrahasznosítható DuPont papírt használtak a táskák elkészítéséhez.A DuPont Paper egy speciális szövet, amely különleges módszerrel készül. Erős, szakadásálló, rendkívül stabil és kiegyensúlyozott fizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért a DuPont táska erős és tartós, puha, de a papír fizikai tulajdonságai által ellenáll a súrlódásnak és ami megakadályozza a felület fakulását, emellett szöszösödés mentes, így hosszú ideig használható.

A DuPont papír egyirányú szellőzéssel rendelkezik (lélegző papír), hogy a finom rostjai miatt a folyadékok, mint például a víz vagy az olaj nem tud behatolni a táska belsejébe, így DuPont papír válltáska vízálló és légáteresztő, de egyben könnyű is.

Három táskát is bemutattak, amelyek ára azonos, így a kuponnal mindegyik modell 29.99$-ba kerül:

Xiaomi Eco-Friendly Dupont Paper Crossbody Bag

🔹Kupon:DPF10OFF

Xiaomi Eco-Friendly Dupont Paper Shoulder Bag

🔹Kupon:DPF10OFF

Xiaomi Eco-Friendly Dupont Paper handbag

🔹Kupon:DPF10OFF

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás