Nagyot csökkent a Tesvor S5 ára, így a LiDAR szenzoros okos porszívó a kupon felhasználásával a készlet erejéig csak 43 ezer forintba kerül.

Ezért az árért cserébe porszívózást, padló feltörlést, LiDAR lézeres letapogató szenzort és mobiltelefonos alkalmazást is kapunk.

LiDAR, azaz lézeres letapogató szenzorral szerelték fel, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban és felismerje a tereptárgyakat és akadályokat. A 3000Pa szívóereje mellé 2600mAh kapacitású akkumulátora segíti, hogy sokáig, akár 180 percig is képes legyen takarítani.Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Takarítás végeztével visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát. 600 milliliter kapacitású portartályába a felszívott piszkot, szintén 350 milliliteres víztartályába pedig a feltörlésre alkalmas folyadékot tárolja, hogy az alján található felmosó moppal feltörölje a padlót.

A por és víztartály két külön kiegészítő, így porszívózás után át kell tenni a folyadékkal telit, de ez az alacsony árát nézve megbocsájtható hiányosság, hogy nem egybeolvadva kapjuk a tartályokat. Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból 43 ezer forintért!

Tesvor S5 okos robotporszívó felmosó funkcióval

🔹Kupon:TESVRS5

További robotporszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás