A Doogee N55 újfent a belépőszinten próbálkozik felkelteni az olcsó mobiltelefont kereső vásárlók figyelmét, ami az új modellel nem lesz nehéz feladat.

A Doogee N55 30 ezer forint alatt megvásárolható, amiért már ebben a kategóriában is 90Hz-es képfrissítésre képes, 6.56 colos és 1612×720 pixeles kijelzőt kapunk, felette a már jól ismert notch szigettel, amelyben a 8 megapixeles kamera lakik.

Hardveres fronton mindent kihoztak az árából, amit csak lehetett, így az UNISOC T606 szolgáltatja az alapokat. A tartalomfogyasztásra és egy kis játékra is használható nyolcmagos T606 processzor ARM Cortex-A75 és ARM Cortex-A55 magokra épül. A 8 magos chip 1.6GHz-en képes járni, a grafikai feladatokat a Mali-G57 MC1 (650MHz) végzi, ami az AnTuTu-ban 224.000 körüli pontszámra képes.

Memóriából 4GB-ot kapunk, ezt a 128GB-os tárhelyből még 5 gigabájttal megtoldhatjuk a virtuális RAM-nak köszönhetően. Emellett pedig 1TB méretű microSD memóriakártyát is használhatunk a SIM tálcára helyezve, a másik pedig egy SIM kártya is lehet, ami kezeli a hazai 4G B20 hálózatot is.Vezeték nélküli csatlakozások közül Bluetooth 5.0, 2.4 és 5GHz-es WiFi és GPS, Glonass, Galileo, Beidou műholdakat is kezel. A zenehallgatáshoz meghagyták a 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozót is.

A hátlapi kamera 13 megapixeles, ami maximálisan 1080p videórögzítésre alkalmas. A telefon akkumulátora 5150mAh kapacitású, amit az USB-C porton keresztül 5V/2A teljsítménnyel tölthetünk fel. A készülék az alacsony ára ellenére Android 14 rendszert futtat, amin megtalálható a magyar nylevű felület is, így a kedvezmény kóddal csak 29 ezer forintba kerülő telefon remek ajánlatnak tűnik. A N55 modell mellett megjelent az N55 Pro változat is, ami már 6GB memóriával és 256BG-os tárhellyel érkezik, a vásárláshoz a PayPal használatát javasoljuk.

Doogee N55 4GB/128GB

🔹Kupon:gshopperDOOGEE

Doogee N55 Pro 6GB/256GB

🔹Kupon:gshopperDOOGEE

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás