Rég elmúltak azok az idők, amikor 25 ezer forintért még válogatni lehetett az olcsó okostelefonok között. A mai napra ez sajnos már nincs így és már csak pár gyártó képviselteti magát ebben a szegmensben. Az egyik ilyen OSCAL FLAT 1C modellje, ami nagy kijelzőt, nagy akkumulátort ad egy 25 ezer forintos, Android 13 rendszerrel ellátott telefonban.

A 2 gigabájtnyi rendszermemória mellé 32GB tárhely jár, a tárhelyből pedig még 2GB lecsíphető a virtuális memória számára. CPU fronton a SC9863A nyolc magos processzora hajtja meg az Android 13 rendszert, ami 1.6GHz-re képes.

A 6.56 colos megjelenítő méretes, ám felbontására ennyi pénzért azt hiszem, egy rossz szavunk sem lehet az 1600 x 720 pixelért. A jó hír pedig, hogy nem TFT, hanem IPS panelt kapunk.A noccsos kijelző felett egy 5 megapixeles előlapi kamerát kapunk, a hátoldalon pedig egy 8 megapixeles optika várja, hogy fotózhassunk vele. Természetesen hazai 4G (B20), GPS/Glonass/Beidou, arcfelismerés is elérhető. 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth 4.2 is került bele.

Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. A telefon fekete, kék és lila színben választható, a kuponnal csak 25 ezer forintba kerül. A termék árába már bele van kalkulálva az áfa/vám díja, a vásárláshoz a PayPal használatát javasoljuk.

Az OSCAL FLAT 1C mobiltelefont itt találod meg

🔹Kupon:gshopperBlackview

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás