A Blackview COLOR 8 az Unisoc Tiger T616 processzorát használja, a mobiltelefon ára remek lett a maga 37 ezer forintos cédulájával.

A gyors és zökkenőmentes alkalmazások közötti váltáshoz és a kellemes rendszerélményhez a 8 magos Unisoc Tiger T616 processzorát használja, ennek köszönhetően 285.000 pontot ér el az Antutu benchmarkban, ahogyan a saját házon belül fejlesztett Oscal Pad 18 is.

A 6.75 hüvelykes kijelző már 90Hz-es, ami pozitívum ebben a kategóriában. Felbontása 1600×720 pixel és a panel felső részén helyezkedik el a 8 megapixeles előlapi kamera.RAM és tárhely fronton sem érheti kritika, hiszen 8GB LPDDR4X memóriával és 128 gigabájtos tárhellyel van szerelve, de csupán 4000 forinttal többért már 256GB-os tárhelyet kapunk. Vezeték nélkül kapcsolatokból Bluetooth 5.0, 2.4/5Ghz WiFi, B20-as 4G-t kapott, hogy idehaza is használható legyen. A biztonságról az oldalsó bekapcsoló gombba épített ujjlenyomat olvasó felel.

Kamera fronton is újítás történt, hiszen az előlapi, a kijelző felső részén található 8 megapixeles Samsung ISOCELL 4H7 kamera mellett a hátlapi Samsung ISOCELL JN1 fő optika 50 megapixeles képeket tud készíteni. Ezt pedig kiegészíti egy 2 megapixeles mélységérzékelő kamera is. Akkumulátora 6000mAh kapacitású, amit 18 wattal tölthetünk. A COLOR 8 magyar nyelvű felülettel ellátott Android 13 rendszerrel érkezik és 37 ezer forintba kerül.

Blackview COLOR 8 8GB/128GB mobiltelefon

🔹Kupon:gshopperBlackview

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás