A Blackview HERO 10 2.5K AMOLED kijelzővel ellátott telefonja összecsukható, hogy kisebb helyet foglalva elegendő legyen a másodlagos külső kijelzőről leolvasni az értesítéseket.

Fekete és lila színben bocsájtotta útjára a foldable telefonját a Blackview, ami így a legolcsóbb összecsukható telefon, amiért 205.000 forintot kérnek. Nem spóroltak a kijelzőn, hiszen a kinyitott állapotban lévő 6.9 colos AMOLED panel 2560×1080 pixeles felbontással bír. A zsanérja a gyártó leírása szerint 250.000 nyitást is kibír. Az AMOLED panel tökéletes feketékkel és 1300 nites fényerővel rendelkezik, hogy napsütésben is láthassuk a megjelenítőt.

A Blackview a költségeket alacsonyan tartva a MediaTek Helio G99 processzort választotta, amely 2x ARM Cortex-A76 2.2GHz-re skálázott és 6x energiahatékony ARM Cortex-A55 2.0GHz-es maggal rendelkezik. A 6 nanométeres gyártástechnológiával készített SoC az AnTuTu 10-ben 409063 eredményt hozott a Blackview Oscal TIGER 12 tesztben.Memóriából 12GB-ot kapunk, ami több, mint elegendő. A tárhely mérete 256GB, amit egy UFS2.2 típusú chip szolgál ki, így a nagy pixelhalmazzal dolgozó kamera által készített képeknek és videóknak is bőven lesz helye.

A Blackview HERO 10 összecsukott állapotban 75.4x87x16.2 milliméter, kinyitott állapotában pedig 75.4×168.99×8.08 milliméter méretű, súlya 198 gramm. A 6.9 colos kijelzőbe épített előlapi kamera 32 megapixeles, a hátlapra szerelt másodlagos, 1.19 colos OLED kijelző melletti fő optika 108 megapixeles, amit egy 8 megapixeles nagylátószögú kamera egészít ki.

A készülék 4000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, aminél elérhető a 45 wattos gyorstöltés. Megtalálható benne az NFC, Bluetooth, ac WiFi és a helymeghatározáshoz szükséges GPS, Glonass, Beidou, Galielo műholdak kezelésére szolgáló antennák is. A két SIM kártyát kezelő telefonon elérhető a B20-as, azaz az idehaza is használt 4G LTE kapcsolat is. A HERO 10 Android 13 rendszert futtat a gyártó DokeOS 4.0 felületével, amin természetesen megtalálható a magyar nyelvű felület is. A Blackview HERO 10 195 ezer forintba kerül és ebbe az árba már belekalkulálták az áfa/vám díjat is, így a legolcsóbb összecsukható telefont vásárolhatjuk meg magunknak.

Blackview HERO 10 mobiltelefon

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás