Olcsón indították el a BlitzWolf BW-V8 projektor értékesítését, ami az első 50 vásárlónak 41 ezer forintjába kerül, amiért cserébe egy FullHD felbontású, Android 11 rendszerű okos projektort vehetnek készhez.

A HDMI bemenetére 4K felbontású tartalom is kerülhet, ám a projektor 1920×1080 pixeles kép megjelenítésére képes. A 2000:1 értékű kontrasztarány mellett 450ANSI Lumen fényerősséggel rendelkezik, így mindenféleképpen be kell sötétíteni a szobát, ha használni szeretnénk.Maximálisan 150 colos képet tud megjeleníteni, legkisebb mérete 30 hüvelyk lehet. Van benne zoom funkció és hangszóróval is felszerelték. Az Android 11 rendszert futtató BlitzWolf BW-V8 projektor mellé természetesen távirányítót, ellátták Bluetooth 4.2 és 2.4/5GHz-es WiFi kapcsolattal is. A BW-V8 az első 50 vásárlónak 41 ezer forintjába kerül az előrendelői akcióban.

BlitzWolf BW-V8 FullHD projektor

További projektorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás