Az előrendelői akcióban csak 11 ezer forint a BlitzWolf BW-FYE16, mégis aktív zajszűrést és számos információt megjelenítő érintésérzékeny LCD kijelzővel lett felszerelve a fülhallgatókat tároló tok.

A kijelző nem csak számos információt képes megjeleníteni, de ezen keresztül állítható be a zajcsillapítás módja is. A Bluetooth fülhallgató Bluetooth 5.3 kapcsolattal rendelkezik, 11 milliméteres drivereket használ, frekvenciaátvitele 20Hz-20kHz közötti és ANC-vel, azaz aktív zajszűréssel is fel lett szerelve.Az IPX5 vízállósággal rendelkező BW-FYE16 egy feltöltéssel 6 óra telefonálásra és 7 óra zenelájátszásra használható. A fülhallgatók oldalain érintésérzékeny felület található, amivel vezérelhető a zenelejátszás.

A fülhallgatók tokja 350mAh kapacitású akkumulátorral lett szerelve, a különlegessége, hogy egy érintésérzékeny kijelzővel is rendelkezik. Ezen a felületen láthatjuk a töltöttségi adatokat, állíthatjuk a hangerőt, zajszűrést (ANC) vagy vezérelhetjük a zenelejátszást is. Még külön, előre definiált háttérképeket is beállíthatunk és természetesen kijelző zárral is ellátták. A BW-FYE16 meglepő módon csak 28$-ba kerül az előrendelői akcióban.

BlitzWolf BW-FYE16 Bluetooth fülhallgató

További Bluetooth fülhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás