A DUOTTS S26 nem az átlagos elektromos kerékpárok kategóriájába tartozik, hiszen akár 200 kilogrammig terhelhető, végsebessége 55km/h, a dupla elektromos motorral akár 150 kilométer is megtehető.

A 26 colos kerekeivel nem csak a városi forgalomban, de túrázásokhoz a legideálisabb választás, hiszen a gumiabroncsok szélessége 4 hüvelyk, hogy a legnagyobb sárban vagy akár hóban is tapadjanak.A terepen való használathoz is ideális, hogy az első villák is teleszkóppal szereltek és a hátsó részen is gondoskodtak a lengéscsillapításról. Az akkumulátor egy kulccsal zárható, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá, de mi ki tudjuk venni azt, ha a garázsba letámasztott kerékpárból kiemelve fel szeretnénk tölteni azt.

Az első és hátsó tárcsafékkel, lámpákkal felszerelt DUOTTS S26 7 sebességes Shimano váltót kapott. A 44 kilogramm összsúlyú kerékpár 200 kilogrammig terhelhető. Akkumulátora 48V/20Ah kapacitással bír, amit 8 óra alatt tölthetünk fel teljesen lemerült állapotából.

Tisztán elektromos üzemmódban használva, terep tulajdonságoktól és terheléstől függően maximum 40-60 kilométeres a hatótáv, míg pedál rásegítéses módban akár 120-150 kilométeren keresztül is elegendő lehet ez az energia. A DUOTTS S26 az áfa és vámmentes európai raktárból 1359$-ba, azaz körülbelül 504 ezer forintba kerül. Az akció ideje alatt egy 90 ezer forint értékű elektromos rollert adnak ajándékba a készlet erejéig!

DUOTTS S26 elektromos kerékpár

🔹Kupon:BGISSAMS26

További elektromos kerékpárok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás