Az ANGWATT T1 elektromos roller végsebessége 85km/h, ami a 2×3000 wattos elektromos motornak köszönhető. A 60V/35Ah Lítium akkumulátor kellő mennyiségű energiát biztosít ahhoz, hogy akár a 105 kilométeres hatótávot is kisajtoljuk belőle.

Az elektromos motor az első és hátsó 11 colos kereket egyszerre képes meghajtani. A motor nyers ereje által akár 50 fokos dőlésszöggel rendelkező emelkedőt is képes megmászni.

A 11 colos levegővel teli off-road kerekek kismértékben ezek is besegítsenek a lengéscsillapításban, azonban, természetesen első és hátsó lengéscsillapításról is gondoskodtak, hogy a két kerék által felfogott rezgések tompítva legyenek. Dupla tárcsafék és motorfék segít megfékezni a fenevadat.A színes kijelzőjéről minden fontos adatot leolvashatunk, hogy éppen milyen sebességgel gurulunk vagy épp azt is, mennyi energia maradt még az akkumulátorban. Az indításhoz külön kulcsot is mellékel a gyártó, hogy biztonságban tudjuk lezárt rollerünket.

Az ANGWATT T1 51 kilogrammos súllyal rendelkezik, ez robosztus mérete miatt érthető, hiszen akár 200 kilogrammig terhelhető. Természetesen össze is csukhatjuk és máris kisebb helyet foglal, amivel az autó csomagtartójába is betehetjük. Az ANGWATT elektromos roller európai raktárból (CZ) rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami a kuponnal 1359$-ba kerül. Ha további nagyteljesítményű elektromos rollert keresel vagy egy visszafogottabb modellre vágysz, nézz szét a roller kínálatban. Az akció ideje alatt egy 82 ezer forint értékű elektromos rollert adnak ajándékba a készlet erejéig!

Az ANGWATT T1 elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon:BGISSAM921

További elektromos rollerek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás