A HiBREW H14 előtt már számos kávékészítéshez szükséges kiegészítőt mutatott már be a gyártó. Az új modelljük a legolcsóbb vonalat képviseli azon érából, amellyel már kávét darálhatunk, hogy mindig frissen készíthessük el a reggeli élénkítő italunkat.A bézs színben kapható kávéfőző 20 Bar nyomással préseli át a forróvizet, így egy vagy két csésze kávé is elkészíthető. A kávészemeket a középső rész tartályába önthetjük, az őrlés finomságának állítására is van lehetőségünk, hogy mennyire darálja apróra a szemeket. A kávéfőző jobboldalára helyezhetjük be a kart, amibe a darálékot engedi, majd ezt a kart átrakhatjuk a kávéfőző baloldalára a kávé lefőzéséhez.

A jobboldalon még egy tejhabosítót is találunk, hogy a latte vagy cappucino mellé elkészíthessük a habos, meleg tejet. A HiBREW H14 meglepő módon, hiába rendelkezik ekkora tudással és meglepően kicsi, 285x110x270 centiméteres mérettel, az áfa és vámmentes európai raktárból 66 ezer forintba kerül.

HiBREW H14 darálós kávéfőző

🔹Kupon:8BSXCGW4

További kávéfőzők

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

2 hozzászólás

  1. Azt lehet tudni hogy milyen karbantartást igényel?Mi csak kávézni akarunk, nem zsírozgatni, meg havi húszezrekért szűrőket cserélgetni.

    • Bízom benne, hogy nem nagyon kell hozzányúlni. Jókor sikerült lecsapnom egyre, mert a mostani kávéfőzőm lassan 4 éves lesz és kezdi beadni a kulcsot.
      Ha megjön az új, akkor lesz róla majd teszt is, a hosszútávú vélemény pedig úgyis hónapok múlva fog kiderülni.

Hozzászólás