A robotporszívók után a Seauto Crab nem egy lakást, hanem egy medencét takarító robot, ami nem csak annak alját képes tisztán tartani, de az oldalfalakra is képes felmászni.

A Seauto Crab 0.5-5 méter mély medencékhez használható és szinte bármilyen belső borítást képes megtisztítani, legyen az kerámia csempe, mozaik vagy PVC felület. 45000Pa nagy szívóerejének köszönhetően nem csak alaposan takarít, de ennek segítségével és a lánctalp szerű hajtás által a medence oldalára is felmászik és megtisztítja azt.3D-s navigációval tájékozódik és 18.3 méter/másodperc sebességgel képes maximálisan haladni. Akkumulátorról üzemel, ami 7800mAh kapacitású, ami 1.5 óra alatt feltölthető és 1.5-2 órán át használható. A medencetisztító robot európai raktárból rendelhető, ami így 160 ezer forintba kerül.

A Seauto Crab medencetisztító robotot itt találod meg

További medencetisztító  robotok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás