A Kukirin V2 elektromos kerékpár a megfizethető kategória tagja, ami gondtalan közlekedést biztosít, összecsukható, így a tárolást is megkönnyíti.

A V2 egy városi modell, ami elektromos motorjával és akkumulátorával besegít a tekerésbe vagy akár teljesen elektromos módban is használható. A 20 colos kerekei mellett alumínium vázat kapunk, így a kerékpár összsúlya 18.9 kilogramm.Az 250W teljesítményű motor csúcsteljesítménye 430 watt, erejének optimális kihasználásához 7.5Ah akkumulátorral látták el. Végsebessége 25km/h, hátul 7 sebességes Shimano váltót kapunk, az elektromos motor teljesítményét 3 fokozatból választhatjuk ki. Az elektromos motor mellett a fékezéshez természetesen első és hátsó tárcsaféket is kapunk.

A kormányon megtalálható a kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami megjeleníti a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpár beépített első és hátsó ledes lámpával is rendelkezik és összecsukható, így a 145 centiméteres hosszúságát 82 centiméterre csökkenthetjük, hogy könnyebb legyen a tárolása vagy be tudjuk tenni az autó csomagtartójába. A Geekbuying webáruháznak köszönhetően nem kínai, hanem európai raktárból rendelhető a KuKirin V2 elektromos kerékpár. Így áfa és vámmentesen, ingyenes és rövid szállítási idővel rendelhető meg.

A KuKirin V2 elektromos kerékpár 224 ezer forintba kerül, ami európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg

🔹Kupon:Q5492M

További elektromos kerékpárok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás