A Xiaomi Open Earphones modellel bővítette a vezeték nélküli fülhallgatóinak piacát, ami a fül formájához igazodik.

A Xiaomi Open Earphones ergonomikus nyitott fül mögött átívelő „kampóval” rendelkezik, amely a fül formájához igazodik a biztos illeszkedés érdekében. A fülhallgató belsejében rugalmas nikkel-titán szálak találhatók, amelyek hajlíthatók, így a hátsó rész saját súlyánál fogva ül rá a fülre, így a fülhallgató nem mozog a napi tevékenységek vagy edzés közben sem. A 9,6 grammos fülhallgatót bőrbarát szilikont borítással látták el. 

A hagyományos fülbe helyezhető fejhallgatókkal ellentétben a Xiaomi nyitott hátú kialakítása lehetővé teszi a környező hangok valós idejű érzékelését. Azonban a Xiaomi arra is gondolt, ha nyitott fülhallgatót használunk, a környezetünk ne hallja azt, amit mi hallgatunk. Ennek érdekében a kínai Institute of Metrology által kifejlesztett rendszer egy 10 mm-es driverrel a hallgatott zeneszámok ellenkező fázisú hullámaival csökkenti a hangok terjedését, hogy azt más ne hallja rajtunk kívül.

A Xiaomi egyedi 17 x 12 mm-es meghajtói megjelenítik a 96 kHz-es mintavételezéssel készített LHDC kodekek által tárolt hangokat, emellett Hi-Res Audio Wireless Gold Label tanúsítvánnyal is rendelkezik. A Xiaomi Open Earphones a legfrissebb verziójú Bluetooth kapcsolatot használja, a fejhallgató akár 7,5 órányi lejátszást biztosít egyetlen töltéssel. Az új Xiaomi Open Earphones a kedvezmény kóddal 116$-ba kerül, a vásárláshoz a PayPal használatát javasoljuk.

Xiaomi Open Earphones

🔹Kupon:gshopperxiaomi

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás