A Wanbo DaVinci 1 Pro az utóbbi években népszerűvé vált gyártó legújabb projektora, amellyel a Mozart modellek mellett új szériát indítanak.

4K forrást is tud fogadni a 1080p felbontású projektor. A WANBO Android 11 rendszerre épülő felületéről a mellékelt távirányító segítségével elérhető az angol nyelvű hangvezérlés. A négy lencsetagból álló optikát a PixelPro 5.0 motorja vezérli. Segítségével elérhető az autofókusz, automatikus trapézkorrekció, automatikus képkitöltés és akadályelkerülés, hogy csak a megfelelő felületre legyen kivetítve a látott kép, emellett pedig zoom funkcióval is rendelkezik.A hangzásért a Wanbo Mozart-ból ismerős 2×8 watt teljesítményű hangszórók felelnek. Csatlakozók közül két darab USB, HDMI, audio kimenetet találunk és hozzá csatlakoztathatók a Bluetooth eszközök, illetve használhatóak a 2.4 és 5GHz-es WiFi hálózatok is.

Az ezüst színű 40-180 hüvelykes kép kivetítésére alkalmas Wanbo DaVinci 1 Pro 600 ANSI Lumen fényerősséggel bír, amely támogatja a 4:3 és 16:9-es megjelenítést is. A filmnézést segíti a Google Chromecast és Google Play, illetve a Widevine L1 támogatás is. A Netflix támogatással érkező projektor az európai raktáras előrendelői akcióban 138 ezer forintba kerül és a kuponnal megvásárolható a Wanbo Mozart 1 modell is.

Wanbo DaVinci 1 Pro projektor

Wanbo Mozart 1 projektor

🔹Kupon:MOZ1PRO

További projektorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás