A Lenovo Thinkplus GM1B főként játékosoknak lett kifejlesztve, hiszen az alacsony késleltetésű Bluetooth 5.3 kapcsolaton keresztül a hangok a lehető leggyorsabban kerülnek elküldésre a fülhallgató felé.

A GM1B vezérléséhez az érintésérzékeny felületet használhatjuk. Kivitelét tekintve nem a gumiharangos, hanem a hagyományos, fülkagylóba ülő kialakítást helyezték előtérbe. A fülhallgatókat 2 óra alatt tölti újra a tok, amivel akár 5 órán át használhatók a fülesek egy feltöltéssel és akár 30 órán keresztül a tok akku kapacitásának köszönhetően.A Bluetooth 5.3 kapcsolatnak köszönhetően szinte késés nélkül, a látott kép melletti hang azonnal a fülünkbe jut, így elenyésző késleltetéssel kell csak számoljunk. Játékos mivoltát sem tagadhatná le a szárakon végigfutó led csík által.

A 10 milliméteres dinamikus driverek „V” karakterisztikára vannak hangolva, nem csak játékra, zenehallgatásra is kiváló lehet a Lenovo olcsó gamer fülhallgatója, ami meglepő módon szállítással együtt is csak 22$-ba, azaz körülbelül 8100 forintba kerül.

Lenovo Thinkplus GM1B Bluetooth fülhallgató

További Bluetooth fülhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás