A Wanbo Mozart 1 Pro projektor 1080p felbontású képet képes kivetíteni a falra vagy a vászonra, mindezt akár 120 hüvelykes méretben. A fedélzetén Android rendszer fut, méghozzá az Android TV 11.

A Wanbo projektorai sosem voltak túlságosan óriásiak, mindig a könnyen mozgatható, kisméretű projektorok mellett tették le a voksukat, ez mos sincs másképp. A 17.6 x 20.9 x 22.3 centiméteres eszköz, ami 3.3 kilogrammot nyom a mérlegen.

A hardveres felépítésének köszönhetően egy okos eszközt kapunk. A négy magos processzora mellett 2GB memória és 16GB tárhely jár. A filmnézés a számos streaming platform alkalmazásával teljesedik ki, így használhatjuk a Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, HBO, HULU és Disney+ csatornákat is, ezeket természetesen HD felbontásban a Widevine L1 támogatásnak köszönhetően.A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes Wanbo Mozart 1 Pro-t ellátták Bluetooth-al és 2.4/5GHz-es WiFi 6-ot is kapott, hogy a lehető leggyorsabb vezeték nélküli adatátvitel is elérhető legyen. A hangszórói olyanok, mint a sima Mozart 1 modellben, amik itt már 2x8W teljesítménnyel rendelkeznek, ami a gyártó elmondása szerint elegendő egy 60nm alapterületű helyiség lefedésére. Fényereje 900 ANSI Lumen erősséggel és 90%-os DCI-P3 lefedettséggel rendelkezik, kontrasztaránya 3000:1.

A Wanbo Mozart 1 Pro árán spórolhatsz, hiszen 165 ezer forint helyett, a kupon felhasználásával 158 ezer forintba kerül az áfa és vámmentes európai raktárból.

A Wanbo Mozart 1 projektort itt találod meg

🔹Kupon:MOZ1PRO

További projektorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás