A brutálisan alacsony árú, 52 ezer forintos Tesvor S5 Max után itt van az S7 Pro AES modell, ami fejlettebb útvonaltervezéssel és porgyűjtő tartállyal rendelkezik.

Minden tulajdonságát megörökölte az S5 Max modelltől, tehát adott a 6000Pa szívóerő és az 5200mAh kapacitású akkumulátor is. Ám ezen felül padló feltörlést, LDS lézeres letapogató szenzort és mobiltelefonos alkalmazást is kapunk. Az LDS mellett már 3D feltérképezést is végez az alaposabb tárgyfelismeréshez.Beépített akkumulátorával 180 percig is képes takarítani megállás nélkül. Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. A robotporszívó a takarítás végeztével visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát. 600 milliliter kapacitású portartályába a felszívott piszkot, az S5 Max modellhez hasonlóan a cserélhető 350 milliliteres víztartályába pedig a feltörlésre alkalmas folyadékot tárolja, hogy az alján található felmosó moppal feltörölje a padlót.

A por és víztartály két külön kiegészítő, így porszívózás után át kell tenni a folyadékkal telit, de ez az alacsony árát nézve megbocsájtható hiányosság. A portartályát nem sűrűn kell majd ürítenünk, hiszen ezt automatikusan megteszi a dokkolóra visszaállva. Természetesen erre is van kupon kódunk, mint a korábbi verzióhoz is, amivel európai raktárból 52 ezer forintért vásárolható meg az S5 Max, 64 ezer forintért pedig az S7 Pro.

Tesvor S7 Pro AES okos robotporszívó

🔹Kupon:8LCYNPTE

Tesvor S5 Max okos robotporszívó

🔹Kupon:8TJAHNJDNH

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás