A frissen megjelent HiBREW H1B magával hozza a gyártó korábbi kávéfőzőinek tulajdonságát, hogy a Dolce Gusto, Nespresso, KCup, őrölt és kávépod főzésére is alkalmas, de a digitális kijelzőjén már megmutatja a vízhőfokot és 7 lépésben szabályozható a vízmennyisége.

Külsőre nem sok változás történt az elődökhöz képest. Belül megmaradt a 19Bar nyomás a kávéfőzéshez és a 600 milliliteres víztartály, amivel hideg vagy meleg italok is elkészíthetők.HiBREW H1B kávéfőző

Megmaradt a Dolce Gusto, Nespresso, darált kávéfőzés, 44 milliméteres kávépod és a KCup italok lefőzésének funkciója is. A front részen egy digitális kijelző mutatja a vízhőfokot, amit 80-95 Celsius fok között állíthatunk meleg italok esetében. A 7 lépésben állítható vízadagolásnak köszönhetően pedig a kapszulához mérten állítható a kívánt vízmennyiség 30-tól egészen 210 milliliteres űrtartalmig. Az új HiBREW H1B kávéfőző az európai raktárból 39 ezer forintos áron vásárolható meg.

HiBREW H1B kávéfőző

🔹Kupon:8AEVTQNK

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

3 hozzászólás

Hozzászólás