Az Essager egyre töb mobiltelefonos és PC-s kiegészítővel jelentkezik. A 6500 forintos, 100 watt teljesítményt leadó töltőadaptere nem csak mobil eszközök, hanem akár laptopok töltésére is kiválóan alkalmas lehet.

A négy porttal (2 USB-A és 2 USB-C) is rendelkező a Essager GaN maximum 100 wattot képes kisajtolni magából, támogatja az összes gyorstöltési protokollt, egyetlen USB-C csatlakozóján pedig akár 100 wattot is le tud adni, hogy még egy laptopot is feltölthess róla. Hasonló töltő nálunk is járt teszten.A GaN technológia által képesek elérni azt, hogy hiába a nagy teljesítmény leadás, ezt mégis egy átlagos töltőadapterrel szemben, kisebb méretben képesek megalkotni. A töltő képes figyelni a hőmérsékletét, így túlmelegedés ellen visszavesz a teljesítményből. Ezen felül pedig rendelkezik túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség elleni védelemmel is.

Ha egyszerre két USB-C portját használnánk, akkor az egyiken 65 wattot míg a másik Type-C portján 35 wattot képes leadni. De kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközünket, akár egyszerre 4 darabot is ellássunk árammal. Tehát egy laptop mellett mobiltelefont és fülhallgatót, plusz még egy eszközt is tölthetünk róla.

Essager GaN 100 wattos töltő 6500 forintért

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás