Az Anker Soundcore Space One fejhallgató azoknak a vásárlóknak kiváló választás, akik egy megbízható márka darabját szeretnék megkaparintani, de fontos nekik, hogy aktív zajszűrést használjanak és a fejhallgató megjelenése is különleges legyen.

A vezeték nélkül használható fejhallgató Bluetooth kapcsolaton csatlakozik a mobiltelefonhoz és a külső zajokat kizárva, aktív zajszűréssel is el van látva.

Az Anker Soundcore Space One külsejét tekintve a minimalista dizájn volt a fő szempont, de ezt a megjelenést feldobja a három színben választható kivitel, amely fekete, fehér (arany) és kék színben érhető el. Mindegyik modell esetében matt fémes színre fújt hangszórókat tartó szárakat kapunk.A hangkeltő driverből mindkét oldalon 40 milliméteres modellek találhatók. A nyomógombos vezérlés között helyezkedik el a zajcsillapítást aktiváló gomb is. Egy újonnan megjelent termék esetében szinte alapkövetelmény, hogy az új, de visszafelé is kompatibilis Bluetooth 5.3 kapcsolatot használja, amit meg is lépett a gyártó. A fejhallgató számos díjat zsebelt be, köztük a CNET, ZDNET és USA Today Network díjait is.

A Soundcore Space One támogatja az Hi-Res Wireless, LDAC és HearID profilokat. Az akkumulátorának üzemidejével nem lesz gond, hiszen ANC módban 40, aktív zajszűrés nélkül akár 55 órán át használhatjuk. Telefonos beszélgetésekhez ENC, zenehallgatáshoz pedig a már említett ANC (aktív zajszűrés) került bele, hogy kizárja a zajokat. Nem csak bluetooth, hanem vezetékes módban is használható a 3.5 milliméteres bemenetnek köszönhetően, amely vezetéket mellékelnek a fejhallgatóhoz egy töltőkábel és hordtáskával karöltve.

Az Anker Soundcore Space One fejhallgató 34 ezer forintba kerül

További Bluetooth fejhallgatók

🔹Kupon:SPACE1

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás