A Rogbid R2 egy elegáns megjelenésű, fehér és fekete kerámiabevonattal ellátott okos gyűrű, ami kiválthat egy okosórát a napi aktivitás és pulzusméréshez.

A négy különböző átmérővel rendelkező R2 belül rozsdamentes acél, kívül kerámia burkolatot kapott. A belső részen található az optikai pulzus és véroxigén mérő szenzor, akkumulátor, illetve a Nordic NRF52832 chip, amely felügyeli a méréseket.20 különböző aktivitásfigyelést támogat az IP68 védettséggel rendelkező Rogbid R2 okosgyűrű. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a méréseket az Android vagy iOS rendszerű telefonokon is nyomonkövethetjük. Akkumulátora 7 napos üzemidőt ígér, amit a mellékelt tokba helyezve tudunk feltölteni, amely szintén akkumulátorral szerelt, ami így körülbelül 100 napra elegendő energiát képes tárolni. A Rogbid R2 az előrendelői akcióban 38$-ba kerül, ami nem sok érte, hiszen körülbelül 14 ezer forintba kerül. A pontos átmérőhöz nézd meg a mérettáblázatot.

Rogbid R2 okosgyűrű

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás