Az új Tronsmart Sounfii R4 fekete és bézs színben kapható. Az 20$-os olcsó modell Bluetooth 5.3 kapcsolattal rendelkezik, ANC ugyan nem, de ENC került bele a hívások közbeni zajcsökkentésért.

Az 400mAh kapacitású akkumulátorral, USB-C porttal rendelkező tartójában tölthetjük a fülhallgatókat, amik egy feltöltéssel 6-7 óra használatot tesznek lehetővé.Természetesen ellátták őket mikrofonnal is, amiből máris mindkét oldalon kettőt-kettőt kapunk, így a telefonhívásokat is lebonyolíthatjuk rajta keresztül, amiben az ENC segít a zajszűrés érdekében. Az IPX5 védettséggel ellátott fülesek érintésérzékeny vezérlést kaptak, így egy koppintással léptethetünk a zeneszámok között, megállíthatjuk vagy elindíthatjuk azokat.

A Tronsmart Sounfii R4 20$-ért vásárolható meg

További Bluetooth fülhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás