A Narwal Freo X Ultra a 2017 óta létező Narwal Robotics gyártó terméke, ami az egyik legjobb robotporszívók közé sorolható. A friss modell olyan extrákat tud, mint a felmosófej felemelése, öntisztítása és szárítása, hogy az sose maradjon nedves.

A Narwal Freo X Ultra emelt a korábban bemutatott előd szívóerején, így míg nagyon sok gyártó 5000Pa teljesítményt használ, addig a Freo X Ultra 8200Pa erővel szívja fel a szennyeződéseket.Az alsó, szőnyegtisztító kefe nem sörtéket használ, így a szőr és hajszálak 99,5%-a azonnal eltávolítható róla. A szabadalmaztatott Rouleaux robotfelmosófejek 12Nm erővel tapadnak a padlóra a jobb tisztítás érdekében, amelyek 180 fordulat/perc sebességű körkörös mozgásukkal sikálják fel a tisztítani kívánt területet. Az AI DirtSense technológiával rendelkező porszívó tudja, mikor tiszta a padló és addig folytatja a súrolást, amíg teljesen az nem lesz. Az EdgeSwing technológia lehetővé teszi, hogy teljesen a falak/bútorok szélig takarítson, és elérje háza minden egyes sarkát.

A mellékelt dokkoló képes automatikusan kimosni, szárítani és újratölteni a felmosókat mosószerrel és vízzel. A takarítás végeztével megtisztítja és megszárítja magát.

A hagyományos robottisztítók önműködően kiürítik a port a dokkolóba, ezzel szemben a Freo X Ultra olyan beépített rendszerrel rendelkezik, amely összenyomja a port a 7 hétig tartó, karbantartást nem igénylő tisztításhoz egy eldobható porzsák segítségével egy mozdulattal kidobhatjuk azt.

A Freo X Ultra a milliméteres pontossággal pásztázó LiDAR 4.0 lézereinek köszönhetően még a kicsi és alacsonyan lévő tárgyakat is elkerüli. Emellett oldalsó érzékelőket használ az akadályok elkerüléséhez és a véletlen leesések ellen. A Narwal Freo X Ultra európai raktárból vásárolható meg, amely a kuponnal 1300$ helyett 977$-ba, azaz körülbelül 357 ezer forintba kerül.

Narwal Freo X Ultra

🔹Kupon:FXULTA

Narwal Freo X Plus robotporszívó

🔹Kupon:FXPLUX

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás