Nem is olyan régen már írtunk a ONESPORT OT13 kerékpárjáról, ami egy kivehető akkumulátorral és elektromos motorral szerelt kerékpár olcsón, európai raktárból. Azonban emellett más elektromos kétkerekűekre is érkezett kupon, hogy azokat olcsóbban vásárolhassátok meg.

A ONESPORT OT13 26 colos kerekeivel nem csak a városi forgalomban, de túrázások alkalmával is ideális lehet, amelyen első lengéscsillapítás is helyet kapott. Az átlagtól eltérő módon az akkumulátort az ülés alatti részre szerelték, ami egy kulccsal zárható, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá, de mi ki tudjuk venni azt, ha a garázsba letámasztott kerékpárból kiemelve fel szeretnénk tölteni azt.
Az első és hátsó tárcsafékkel, lámpákkal felszerelt ONESPORT OT13 7 sebességes Shimano váltót kapott. A 26.8 kilogramm összsúlyú kerékpár 120 kilogrammig terhelhető. Akkumulátora 48V/15Ah kapacitással bír, amit 8 óra alatt tölthetünk fel teljesen lemerült állapotából.

Tisztán elektromos üzemmódban használva, terep tulajdonságoktól és terheléstől függően maximum 32 kilométeres a hatótáv, míg pedál rásegítéses módban akár 100 kilométeren keresztül is elegendő lehet ez az energia. A ONESPORT OT13 az áfa és vámmentes európai raktárból 716$-ba, azaz körülbelül 263 ezer forintba kerül.

ONESPORT OT13 elektromos kerékpár

🔹Kupon:PWEKF3

ONESPORT OT16

🔹Kupon:NNNONESPT106

KuKirin S1 Pro

🔹Kupon:NNNKURINS1P

KuKirin G2 Master

🔹Kupon:NNNKURING2M

További elektromos kerékpárok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás