A remek ár/érték arányú monitorokat készítő KTC újabb modelljei közé tartozik a 27 hüvelykes KTC M27T20 kvantumpontos mini LED megjelenítője.

27 colos képátlójú KTC M27T20 azon felül, hogy az AMD és Nvidia féle Free Sync és G-Sync funkciót is támogatja, QHD felbontása mellett (2560×1440) 165Hz-es képfrissítéssel rendelkezik. Emellett 1000000:1 kontrasztaránnyal és 500 nites fényerőséget (peak 1000 nit) tudhat magáénak.8 bites színmélység, 99%-os sRGB színtér lefedettség és HDR10 technológia is került a nem csak játékosoknak szánt megjelenítőbe, melyeknek igazán különleges és pozitív tulajdonsága, hogy ezt is európai raktárból szállítják.

A modell KVM switch-csel is rendelkezik, így ennek megfelelően három darab USB porttal, két darab HDMI 2.0 (144Hz) és egy darab DP 1.4 porttal rendelkezik a 165Hz-es képfrissítéshez és 3.5 audió kimenettel a fejhallgatókhoz vagy külső hangszórókhoz. Extraként USB-C porttal is felszerelték, amivel 90 wattal képesek vagyunk egy laptopot is tölteni a monitoron keresztül.

27 colos KTC M27T20 gamer monitor 165Hz-es képfrissítéssel

🔹Kupon:7KEJHQVM vagy 🔹Kupon:7UHGUOYX

További monitorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás