A KuKirin G4 Max a gyártó legerősebb és egyben legdrágább elektromos rollere, ami 2x1600W teljesítményű elektromos motorral, 86km/h végsebességgel és közel 1.000.000 forintos árcédulával érkezik.

A G4 Max modell megerősített dupla, lehajtható villákkal, kormányra szerelhető táskával újít, a töltési folyamatot egyszerűsíti a kivehető akkumulátor pakk.A dupla lengéscsillapításával az első és hátsó 12 colos kerekek is egyenletesebben tartanak az úton. A mindkét kerékbe épített, egyenként 1600 watt teljesítményű elektromos motor abban is segít, hogy 38 fokos dőlésszögű emelkedőre is feljuttassa a használóját. Előre és hátulra is lámpákat szereltek, de ezen kívül a roller oldalára is került világítás, tehát a sötétben mi is látni fogunk és minket is látni fognak.

A kormányon található kijelzőjéről minden adat leolvasható, amire szükség lehet, hogy éppen milyen sebességgel haladunk vagy épp azt is, mennyi energia maradt még az akkumulátorban. A G4 Max elektromos roller 64 kilogrammos súllyal rendelkezik és akár 150 kilogrammig terhelhető. A kormánya lehajtható, hogy a roller kisebb helyet foglaljon. A KuKirin elektromos roller európai raktárból rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami így közel 1 millió forintba kerül.

A KuKirin G4 Max elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon:BGRMARKG4M

További elektromos rollerek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás