A korábban számos Android rendszerű multimédiás eszközt és mini számítógépet készítő Beelink az utóbbi időben nem sokat hallatott magáról. Azonban most frissítette palettáját és a keveset fogyasztó Intel N5095, N95 és N100 processzorokra épülő gépeit is bemutatta.

A Beelink Official Store-ból mind a három CPU modell köré épülő gép elérhető. Pozitívum, hogy hiába Kínából szállítják az eszközöket, az árba már előre belekalkulálták az esetleges áfa/vám díját.

A Beelink Mini S12 a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező modell, ami a tavalyi év elején bemutatott alacsony fogyasztású Intel Alder Lake-N platformra épülő N95 CPU-val érkezett (mint az Ouvis S1), 8GB DDR4 3200MHz memóriát és 256GB-os SSD meghajtót kapott, de a házba egy SATA csatlakozású 2.5 colos meghajtó is beszerelhető. Az Intel Alder Lake-N N95, 4 maggal, 4 szálas feldolgozással rendelkezik és akár 3,4 GHz-es órajelen is működhet. Ez az órajel elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz amellett, hogy a TDP értéke csak 15W.A gépet két HDMI porttal látták el, emellett négy USB 3.0, valamint fülhallgató és gigabites LAN porttal is felszerelték.

Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi, a már említett gigabites LAN és Bluetooth 4.2 is megtalálható benne. A Beelink Mini S12 számítógépe 58 ezer forintba kerül, ami remek ár érte.

Beelink Mini S12 Mini PC 8GB/256GB

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás