Az Ultenic T10 Pro robotporszívója a gyártó legújabb portartály ürítős modellje, ami az áfa és vámmentes európai raktárból vásárolható meg.

3200mAh kapacitású akkumulátorával, egy feltöltés alatt akár 160 percen keresztül is képes takarítani. A Xiaomi robotporszívóinál megszokott tulajdonságokat kapjuk, azaz LiDAR szkennerrel is ellátták, amivel feltérképezi a lakást és egy virtuális térképen nem csak nyomon követhető a robot munkája, de különböző részeket is megadhatunk neki, hogy hol takarítson vagy éppen, hol ne takarítson ki.Az UV fény megtisztítja a baktériumoktól a felszívott szennyeződést. A két forgó kefe alaposabb felmosást eredményez, mint a sima moppal felszerelt társai.

 

Maximum 2 centiméteres akadályon, illetve küszöbön képes áthaladni. A mobiltelefonos alkalmazással pedig pofonegyszerű a vezérlése és még a felmosás funkció sem maradt ki. A dokkoló nem csak feltölti az Ultenic T10 Pro akkumulátorát, de a porgyűjtőjéből átszívja a 3.3 liter űrtartalmú porzsákba a robot által felszívott port, amelyet maximálisan 4000Pa szívóerővel távolít el a lakásból.

Ultenic T10 Pro robotporszívó

További robotporszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás