Kis hazánkba még nem szivárogtak be a laptop piacra az Intel tavaly bemutatott Intel N95 processzorral szerelt modelljei, azonban ez csak idő kérdése, hogy mikor lesznek elérhetőek idehaza is az ezzel az alacsony fogasztással szerelt processzorral ellátott gépek.

Hozzánk már két eszköz is ezzel a lapkával volt szerelve és az OUVIS S1 mini PC és Ninkear N14 laptop is kellő sebességre volt képes ezzel a CPU-val, így mind a két eszköz használatban van a mindennapokban és még a GTA V is jól fut rajtuk.

A gépben a tavalyi évben bemutatott, alacsony fogyasztású Intel N95 típusú processzor teljesít szolgálatot. A 10 nanométeres gyártástechnológiával készült 4 magos CPU 4 szálon dolgozik, maximális órajele 3.4GHz-ig emelkedhet. A processzor 2MB L2 és 6MB L3 cache-el rendelkezik, TDP-je 15W.

Emiatt már nem a passzív hűtés mellett tették le a voksukat a mérnökök, hanem ventilátor szolgáltatja a hűtéshez szükséges légmennyiséget. A processzor mellé 16GB DDR4 memóriát kapunk, ami több mint elegendő. A grafikus megjelenítésért a DirectX 12 kompatibilis Intel UHD Graphics felel. A processzor az Intel Core i3-8130U szintjén van, amelynek teljesítménye a belépőszinten teljesen rendben van.A 720p felbontású kamerával, Bluetooth 4.2 és ac WiFi-vel ellátott laptop két darab USB3.0, HDMI, microSD, töltő és fülhallgató csatlakozót is kapott.

A Ninkear N15 Air 15.6 hüvelykes kijelzője 1920×1080 pixeles felbontással rendelkezik. A megjelenítő 180 fokos szögben nyitható, az angol kiosztású billentyűzete pedig háttérvilágítással is rendelkezik, ezen kívül pedig ujjlenyomat olvasó szenzorral is ellátták. Az Air jelző nem csak marketing fogás, hiszen a gép a legvastagabb pontján is csak 18 milliméter vastag. A Ninkear N15 Air laptop a Banggood jóvoltából európai, áfa és vámmentes raktárból előrendelhető 310$-os, azaz körülbelül 112 ezer forintos áron.

Ninkear N15 Air laptop

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás