A Headwolf HPad 5 gyártójának volt már korábban pár próbálkozása a tablet piacon, de eddig csak tapasztalatot és ötleteket gyűjtöttek, hogy ne csak a többiek után kullogjanak. Most a Hpad 5-tel hoztak el egy olyan modellt, ami nem előremutató, de megelőzi a társakat a tőlük megszokott alacsony árcédula mellett azzal, hogy már Android 14 rendszer fut rajta és a streaming szolgáltatók tartalmai is HD-ban futnak a Widevine L1 támogatásnak köszönhetően.

A rendszer meghajtásáért a MediaTek Helio G99 processzor felel, ami az AnTuTu-ban 400.000 körüli pontszámra képes. A 8GB memória bőven elegendő, de a 128GB-os tárhelyből még 8GB-tal megtoldhatjuk a RAM méretét, ha szükség lenne rá.A 10.51 colos megjelenítő 1920×1200 pixeles felbontással rendelkezik, így a már említett Widevine L1 támogatásnak köszönhetően a streaming szolgáltatók tartalmai (pl. Netflix) is HD felbontásban játszhatók le.

Adatkapcsolati frontont 2.4 és 5Ghz-es WiFi áll rendelkezésre a 4G LTE kapcsolat mellett, hiszen SIM kártyát is használhatunk. A helymeghatározásért a GPS, BDS, Galileo műholdak felelnek. Az USB-C porton keresztül tölthető a 8500mAh kapacitású akkumulátora. A kijelző fölött 8, míg a hátlapon 20 megapixeles kamerát találunk, a hangok megszólaltatásáért 4 hangszóró felel. A Headwolf HPad 5 179$-ba kerül, amely árba már bele van kalkulálva az esetleges áfa és vám díja is.

Headwolf HPad 5 táblagép

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás