A Proscenic P11 akkumulátoros porszívó azon kívül, hogy már 30KPa szívóerőre képes, az akkumulátoros működése által bárhol használható, de a 36 ezer forintos ár és az európai raktáras készlettel most a legolcsóbbak akarnak lenni a piacon.

A Proscenic P11 porszívójának előnye, hogy forgó kefe fejjel rendelkezik, így sokkal alaposabban képes felporszívózni a szőrt a szőnyeg szálai közül. Proscenic termékeket már mi is teszteltünk és kivétel nélkül meg voltunk elégedve velük. A 450 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 30000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.A porszívóhoz egy kisebb kefés fejet mellékelnek, amivel a hosszabbító szár nélkül kézi porszívóként akár az autó is kitakarítható. A hosszabbító csővel és a nagy fejjel a padló és szőnyeg is tisztán tartható, amivel a motorikusan forgó fej segít eltávolítani a szőrszálakat. A Proscenic P11 olyan újdonságokat is felvonultat, mint az érintésérzékeny vezérlőpanel és a LED kijelző, ahonnan leolvasható az akkumulátorának kapacitása is. De nem mehetünk el szó nélkül az okos funkciók mellett sem, amivel az okostelefonon nyomon követhetjük a takarításokat is.

Újdonságként a külön megvásárolható, a porszívó fejre egy sörtékkel ellátott fejet is felhelyezhetünk, hogy az állat szőrének kikefélése mellett azonnal felszívhassa azt a porszívó. Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton közel 45 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból (PL) 159$ helyett csak 99$-ba kerül a kuponnal. A Ranvee egy újonnan indult webáruház, akik európai raktárakkal is rendelkeznek és PayPal fizetés is lehetséges náluk, ezek mellett pedig megkapták a Proscenic termékek forgalmazására vonatkozó engedélyeket is. Így a jelenleg még kevés termékkel rendelkező webshop árukészlete várhatóan újabb Proscenic termékekkel bővül majd.

A Proscenic P11 vezeték nélküli porszívót itt találod

🔹Kupon:5NWWNX5Q3GSW

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

4 hozzászólás

 1. Mészáros Gábor on

  A webshop nálam már nem érhető el, úgy tűnik a rendelt porszívó már sosem jön meg ☹️

  • Szia!

   Ma kaptam mailt, amiben azt írták, hogy rengeteg bankkártya csalással kapcsolatos tevékenységeket indítottak az oldal ellen, azért állították le egyelőre. A rendelt termékeket ezt nem befolyásolja. Ha PayPal-lal fizettél, akkor az még plusz pozitívum.

 2. Még ne add fel. Én Március 19-én rendeltem, és ma jött meg.
  Pont ezért fizettem paypal-al, ha nem jön meg ők vissza utalják.
  De vicces, hogy olyan oldalt hírdetnek ami pikk pakk megszűnik. Nem jó reklám.
  Ha meg hibás a gép, amit rendeltem, akkor így jártam mert megszünt, mert nem lehet sehol reklamálni.
  Ennek az oldalnak se hiszek többet.

  • Ez jó hír, hogy megérkezett. A PayPal ilyenkor mindig jól jön.
   Mivel egy olyan kínai kontakt adta az infót, akivel több éve együtt dolgozunk, ezért volt bíztam az állításával kapcsolatban. Ezért is tettem ki a tőle kapott infót, mert mielőtt írtam volna neki, hogy mi történt, már előtte jelezte felém a jelenlegi problémát.

Hozzászólás