A BlitzWolf BW-JA2 egy 4 az 1-ben eszköz, ami elindítja az autót, ha lemerült az akkumulátor, felfújja a kerekeket, világíthatunk vele és power bankként is használható a 16000mAh-s eszköz.

 

A BlitzWolf már sokszor megmutatta, hogy remek termékeket képesek készíteni. Legyen szó töltőkről, töltőkábelekről, power bankokról vagy USB elosztókról. Az új szériás BlitzWolf jump starterek három változatban kaphatók 12000, 16000 és 20000mAh-s akkumulátorral. A BW-JA2 a középső modell ebből a családból, amely nem csak a hideg időben jön jól, amikor a több éve használt autó akkumulátorok már fáradni kezdenek és nehezükre esik egy hideg téli napon az autó beindítása, hanem bármilyen helyzetben jól tud jönni, ha a kereket kell felpumpálni.

A gyártók egy kaptafára készítik ezeket a termékeket, épp ezért felüdülés a BlitzWolf újítása, amivel egy eszközben megkapunk mindent, ami egy autóhoz szükség lenne. Egy merev falú, cipzáras tokot kapunk, benne a jump starterrel, krokodil csipesszel és különböző fejű átalakítókkal a kompresszor részhez.

Az autó indító akkumulátor névleges teljesítménye 16000mAh, amivel a gyártó leírása szerint 8 literes benzin és dízel üzemű motorok beindításához használható. A gyártó jól látható akkumulátor, keréknyomásmérés és kívánt nyomásérték kijelzésre alkalmas LCD panellel szerelte az akkumulátorát. A gumírozott ajtó mögött találjuk meg a krokodilcsipeszekkel ellátott indításvezérlő csatlakozóját. Kialakítása miatt nem fogjuk felcserélni a polaritást, hiszen csak egy féle módon tudjuk hozzácsatlakoztatni a fejet.

    BlitzWolf BW-JA2 Jump Starter 6Az akkumulátor egyik oldalán USB-A, USB-C csatlakozókat kapunk, felette a kompresszor kivezetést, amelyhez az adapterekkel nem csak autó, hanem motor, kerékpár, roller kerekeket, matracokat és labdákat is felfújhatunk. USB portjain maximum 10W-ot képes leadni, az energiát szintén 10 wattal veszi fel az, így a nagyméretű telep miatt a töltési idő lassú.

BlitzWolf BW-JA2 Jump Starter 4

A front részen az elemlámpát, oldalán a 250 vagy 600 Lumen fényerősségű LED-et találjuk, amely piros színben képes villogni, ha az esti órákban álltunk meg az autóval és jelezni szeretnénk az úton haladóknak.

Az autó indításához nincs szükség bonyolult folyamatokra. Csak be kell kapcsolnunk a car jump starter-t, csatlakoztatni a krokodilcsipeszekkel ellátott fejet és megvárni, míg az értesítésjelző lámpa zöldre vált és máris indíthatjuk az autót a 2000A-t leadó indítóáramnak köszönhetően. A nagy áramleadás miatt ne használjuk egymás után többszöri indításra, inkább várjunk vele 2-3 próbálkozás után, ha nem indulna az autó, hogy ne tegyünk kárt az akkumulátor elektronikájában.

BlitzWolf BW-JA2 Jump Starter 5

BlitzWolf BW-JA2 Jump Starter 3A jump starter tetején található gumírozott borítású gombokkal beállítható a PSI, BAR érték, hogy milyen nyomásra szeretnénk felpumpálni a kerekeket. A 45 liter/perc sebesség által ez nem telik sok időbe, a beállított nyomás elérésekor a kompresszor automatikusan lekapcsol.

BlitzWolf BW-JA2 Jump Starter 2

A BlitzWolf BW-JA2 jump starter nagyon jól tudja azt, amire született. Pozitívum, hogy nem csak a lemerült akkumulátoros autót indíthatjuk be, de a kerekeket is felfújhatjuk és a mobiltelefonunkat is feltölthetjük róla, ha arra van szükség. A BlitzWolf több variánst is útnak indított, amelyek más-más akkumulátor kapacitással rendelkeznek, így találunk közöttük olcsóbb és drágább modelleket is, amelyekkel ugyanúgy be tudjuk indítani az autónkat. A termékek európai raktárból rendelhetők (CZ), így plusz költségek nélkül, áfa és vámmentesen érkeznek meg.

BlitzWolf BW-JA2 car jump starter

További car jump starter-ek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás