Az új BlitzWolf BW-HP6 Pro fejhallgató Bluetooth kapcsolaton keresztül használható mobiltelefonnal, táblagéppel, számítógéppel vagy akár okosórával is. A Pro modell elődjéhez képest fejlettebb Bluetooth kapcsolattal és jobb zajszűréssel rendelkezik.

A vezeték nélküli fejhallgató az előrendelői akcióban remek áron szerezhető be. Az első 300 vásárlónak 11 ezer forintjába sem kerül, ezért az összegért cserébe pedig egy, akár 50 órán át működni képes, zajszűrős modellt kapunk.Mind a két oldalon 40 milliméteres dinamikus drivereket találunk. A BlitzWolf BW-HP6 Pro fejhallgató a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat támogatja, az akkumulátor 500mAh kapacitással rendelkezik. 2 óra töltéssel akár 50 óra zenelejátszás vagy beszélgetési idő is kihozható belőle, aktív zajszűrés (ANC) használatával pedig akár 35 órát is kibír.

Játék móddal is ellátták, amiben nagy segítségünkre lesz a Bluetooth 5.3 kapcsolat alacsony késleltetése. ANC módban 30dB hangerősségig képes szűrni a külső zajokat.

BlitzWolf BW-HP6 Pro fejhallgató

További fej és fülhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás