A Rapoo VT9 Air 7 lépéses DPI állítással, akár 26000DPI értékkel és nagyon könnyű, csak 59 grammos súllyal rendelkezik.

 Rapoo VT9 Air 4

Nem csak vezetékkel, de vezeték nélkül is használható a Rapoo VT9 Air egere. A 26000DPI felbontásra is képes és tölthető akkumulátorral rendelkezik, hogy sose kelljen az elemcserével bajlódni.

Rapoo VT9 Air 3800/1200/1600/2400/3200/6400/26000 DPI-re állthatjuk be az egér érzékenységét a rajta található felbontás választó gombbal. A PC-re feltelepített szoftverrel választható ki az optikai szenzor felskálázásának köszönhetően a 26000DPI érték. A 2.4GHz-en kommunikáló USB dongle segítségével 0.25ms válaszidő érhető el, de az USB-C kábelen keresztül nem csak az egér 800mAh kapacitású akkumulátora tölthető, hanem vezetékes módban is használható, ahol a válaszidő már 0.125ms-ra csökken. Az akkumulátor 3 óra alatt feltölthető, amivel használattól függően akár 180 órán át használhatjuk.

Rapoo VT9 Air 2

A kezelőgombok között megtaláljuk a görgőjét, oldalsó navigációs gombokat is kapott és az ergonomikus kialakítás teszi kényelmessé a hosszútávú használatot. Ezt fejeli meg a az egér egyszerű külseje, amely opálos borítást kapott. Csavarként a gyártó nem az egeret látta el világítással, hanem az USB-s dokkoló ad visszajelzést az RGB színekben látható jelzéseknek köszönhetően. A Rapoo VT9 Air a

Rapoo VT9 Air egér

További vezetékes és vezeték nélküli egerek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás