A 70mai M500 menetrögzítő kamera a 170 fokos látószögével a teljes előttünk lévő utat és az ott történt eseményeket tudja rögzíteni legyen szó nappali vagy éjszakai autózásról.

A 70mai M500 autós kamerából kimaradt a memóriakártyás bővítés. Ennek megfelelően 32, 64 és 128GB-os belső tárhellyel választható, ami a gyártó szerint sokkal megbízhatóbb hosszú távon, mint a microSD kártyás használat. A mobiltelefonos alkalmazással testreszabhatók a funkciók, illetve visszanézhetők, lementhetők a felvételek is.A kamera beépített GPS vevővel rendelkezik, amelynek köszönhetően a kamera rögzíti a sebességünket és a megtett utat, amit a térkép szoftver segítségével visszanézhetünk majd. Újdonság az Omnivision OS05A10 szenzor, amellyel már 2592×1944 pixel felbontású, 170 fokos látószöggel rendelkező videók készíthetőek.

70mai M500 1 az ADAS (Advanced Driver-Assistance System) vezetés közben segít a sávelhagyás és az ütközés elkerülését, amellyel elkerülhetjük a véletlen baleseteket. Természetesen megmaradt a parkoló mód is, így a 3 tengelyű gyorsulásmérőnek köszönhetően automatikusan elindítja a felvételt, ha mozgást érzékel, de ehhez szükség van egy 70mai kiegészítő beszerzésére is.

A loop recording felvételnek köszönhetően sosem fog betelni a tárhely, hiszen ez automatikusan felülírja a korábban rögzített fájlokat. Természetesen, ha hirtelen fékezés, baleset vagy erős irányváltozást érzékel, akkor azt a videófájlt védettként kezeli, így ezek nem kerülnek felülírásra. Beépített WiFi-vel látták el, így a mobiltelefonunkról könnyedén vezérelhetjük és konfigurálhatjuk a kamerát, ha arra lenne szükség.

A külön megvásárolható 70mai hardware kit UP03, amivel akkor is energiát adhatunk a kamerának, ha nem használjuk az autót. Ennek köszönhetően a kamera előtt történő mozgás során automatikusan bekapcsol a felvétel, hogy autónk még nagyobb biztonságban legyen.

Egy másik külön megvásárolható kiegészítő a 70mai TPMS szenzor, ami négy darab keréknyomás mérő. Ennek köszönhetően a kamera felé jelzi a meghatározott keréknyomás tartományon kívüli értéket és a hőmérsékletet is monitorozza. A mobiltelefonos alkalmazás segítségével pedig valós időben nyomonkövethetők akár menet közben is ezek az adatok. A 32GB-os autós kamera a kuponnal 70$-ba, azaz körülbelül 26 ezer forintba kerül a kuponnal. A vásárláshoz a PayPal használatát javasoljuk.

A 70mai M500 autós kamerát itt találod meg

🔹Kupon:gplife10

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás