A 70mai Dash Cam Omni mind dizájnban, mind pedig funkcióban reformálja meg az autós kamerák piacát, amely 360 fokos forgathatóságával kiemelkedik a mezőnyből.

Az Omni felbontása FullHD (1920×1080 pixel) és 30/60 fps képkocka sebességgel rögzíti a felvételeket, így a videók élesek, folyamatosak és a nagylátószögű, 140 fokos kamerának köszönhetően részletesek. Az éjszakai Night Owl Vision funkció révén a kamera remek felvételeket készít rossz fényviszonyok mellett is. Gyalogos figyelés, sávelhagyás figyelmeztetés, mozgáskövetés és GPS is helyet kapott a 70mai kamerájában.

A 70mai Dash Cam Omni X200 kamera egy 1.2 hüvelykes IPS kijelzővel rendelkezik, ezen kívül a kamerába hangvezérlés funkció is található, amelynek segítségével a felvétel indítása és leállítása könnyedén elvégezhető az angol nyelvű hangutasítások segítségével. A Vlog funkcióval a kamera automatikusan megfordul, hogy vezeték közben az arcunkat és a hangunkat is rögzítse. Így nem csak menetrögzítésre, de tartalomkészítésre is használható.

Az Omni X200 kamera egyedi tulajdonsága a parkoló mód, amely lehetővé teszi a kamera folyamatos működését akkor is, ha az autó leállítva van. Ez az opció akkor jön jól, amikor a parkolóban hagyjuk az autót, és szeretnénk megőrizni annak épségét. Mozgás érzékelésekor a kamera a mozgás irányába fordul és automatikusan rögzíti a felvételeket, így nyoma marad a kár okozójának. A mozgásfigyelésért és egyéb extrákért az Omni+Hardware kit és 4G Hardware kit ajánlott.A 70mai Dash Cam Omni X200 kamera  számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a vezetés biztonságát és kényelmét. Az éjszakai látás, a hangvezérlés és a parkoló mód mind olyan funkciók, amelyek megkönnyítik az autós felvételek készítését és a biztonságos vezetést. 32, 64 és 128GB-os tárhellyel vásárolható meg. A 32GB-os kamera 155$-ba, azaz körülbelül 57 ezer forintba kerül a kuponnal. A vásárláshoz a PayPal használatát javasoljuk.

70mai Omni X200

🔹Kupon:gshopper20

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás