A T-BAO R1 egy mini PC, ami két merevlemezes hotswap slottal, ami az Intel energiatakarékos Intel N100 processzorával, SSD-vel rendelkezik.

A T-BAO R1 egy olyan eszköz, ami apró mérete kellően erős processzorral rendelkezik az általános feladatok megoldásához, de 2.5 gigabites LAN csatlakozóval és rack szerűen cserélhető két merevlemez foglalattal lett felszerelve.

A kis fogyasztású Intel Alder Lake N100 processzor 3.4Ghz-en is járhat. A CPU 4 maggal és 4 szállal rendelkezik, ami elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz ellátásához, TDP értéke pedig csak 6W. A processzor mellé 8GB DDR4 memóriát adnak, amely 3200MHz-en jár és tárhely fronton 256GB kapacitású SSD meghajtóval rendelkezik.

A kisméretű gépet ellátták két USB3.0, két USB2.0 porttal, kapott egy HDMI és DisplayPort csatlakozót, USB-C portot, két 2.5 gigabites LAN-t és fülhallgató csatlakozót is. Vezeték nélküli kapcsolatokból Bluetooth 5.2 és WiFi6 is megtalálható benne. A kis gépen előtelepített Windows 11 operációs rendszer található.A beépített SSD mellett a hófehér házába két darab 3.5 colos SATA merevlemez vagy 2.5 colos SSD és HDD is beszerelhető. Ennek köszönhetően egy óriási tárhellyel megáldott PC-t vagy akár egy Windows-t fájlszervert készíthetünk belőle, de akár más operációs rendszert is feltelepíthetünk rá.

A T-BAO R1 Mini PC a kuponnal kellemes áron van, hiszen a kedvezmény kuponnal 254$-ba, azaz körülbelül 93 ezer forintba kerül.

T-BAO R1 Mini PC

🔹Kupon:8FIYSAKY

Itt alacsonyabb áron is találsz hasonló PC-ket

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás