Az OSCAL Pad 16, 10,5 hüvelykes kijelzővel, Widevine L1 támogatással, 8200 mAh-s akkumulátorral és  8GB memóriájával is csak 47 ezer forintba kerül.

Az OSCAL Pad 16 10.5 hüvelykes, 1920×1200 pixeles kijelzőjén HD felbontásban fogyaszthatók a streaming szolgáltatók tartalmai a Widevine L1 támogatás által. A Pad 16 négy smart-K hangszórói sztereó hangot biztosítanak. A 8200mAh-s akkumulátorral megtámogatva elegendő energiát biztosít a munkához és a játékhoz, akár 432 órás készenléti üzemmóddal egyetlen töltéssel.

Az OSCAL Pad 16 két darab 13 MP-es felbontású kamerával rendelkezik. A 13 megapixeles előlapi kamera élesebb videohívásokat tesz lehetővé. Az ugyancsak 13 megapixeles hátlapi kamerája a Google Lens alkalmazással le tud fordítani idegen szöveget, azonosítani tudja az növényeket, állatokat, hogy egyszerűbb legyen a keresés. Az összetett jelszavakkal ellentétben az arcalapú feloldás gyors és biztonságos hozzáférést kínál a felhasználóknak digitális adataikhoz.

A nyolcmagos Unisoc T606 processzorral működő Pad 16 gyorsan és zökkenőmentesen reagál különféle alkalmazások és játékok futtatásakor. Az akár 16GB RAM (8GB+8GB) 17%-kal növeli az alkalmazásindítási sebességet. A Pad 16 128 vagy 256GB-os tárhelye 1TB-os memóriakártyával bővíthető, bőséges helyet biztosít alkalmazásoknak, fényképeknek és egyéb multimédiás tartalmaknak egyaránt.A Pad 16 támogatja a PC módot a hatékonyabb multitasking munkavégzés és az alkalmazásváltás érdekében. Az Atomized Memory az egyes alkalmazások memóriahasználatát tömöríti, az intelligens előtöltés pedig előre jelzi és előtölti az alkalmazásokat, így 15%-kal csökkenti az alkalmazás indítási idejét. A Low Memory Killer több memóriát foglal le az előtérben lévő alkalmazások számára, ami 16%-kal növeli a többfeladatos munkavégzés sebességét.

A Pad 16 támogatja az 5GHz-es Wi-Fi-t és a Bluetooth 5.0-t a gyors vezeték nélküli kapcsolatok érdekében. A beépített helymeghatározás pedig navigációra is alkalmassá teszi. Az OSCAL Pad 16 táblagép 130$-ba, azaz körülbelül 47 ezer forintba kerül, amely összegbe már bele van kalkulálva az esetleges áfa/vám díja is. A vásárláshoz a PayPal használatát javasoljuk.

OSCAL Pad 16

🔹Kupon:gshopperBlackview

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás