Kategóriájában a legjobb áron kínálják a MINIX NEO USB-C portos elosztót, ami nem csak számos csatlakozóval, de egy 240GB-os SSD-vel is fel van szerelve.

A MINIX NEO-t már mi is teszteltük és azóta is használatban van nálunk. USB-C elosztóban egy 240 GB kapacitású SSD meghajtó található, ami 415MB/s olvasási és 400MB/s írási tempót tudhat magénak. Ez nem ér fel a mostani gyors NVMe SSD-k sebességével, de az adatok másolásához ez is teljesen elegendő. Így nem csak egy Type-C portos HUB-ot kapunk, amin számos port is található, hanem plusz tárhellyel is bővíthetjük a laptopot.Az alumínium házon két darab USB3.0, 4K@30Hz HDMI és a laptop töltéséhez egy USB-C port található, ami a tesztünk alapján képes átvinni magán 60 wattot is. A beépített SSD remek választás egy kisebb meghajtóval szerelt laptophoz. A gyártó Apple MacBook, Apple MacBook Air és Apple MacBook Pro gépekhez ajánlja, de  Windows rendszert futtató gépeken is tökéletesen működik, a 12000 forintos ára pedig remek a kategóriában.

MINIX NEO MINIX NEO 240GB SSD alumínium USB-C HUB

🔹Kupon:7UIFVTLW

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás