A 24 colos KTC H24V13 gamer monitor egyértelműen a belépőszinten próbál szerencsét. Azonban a gyors válaszidő hiányát ellensúlyozza a 100Hz-es képfrissítés.

A korábbi 32 hüvelykes 2K 165Hz-es KTC monitor a mai napig használatban van nálunk. A frissen megjelent 27 és 24 colos pénztárcabarát modellek azoknak kedveznek, akik nem szeretnének sokat áldozni egy megjelenítőre vagy hely szűkében elegendő nekik egy kisebb modell is, de szeretnének egy gyors képfrissítéssel rendelkező gamer monitort.Kicsi, de gamer tulajdonságokkal rendelkezik a H24V13 modell, ami Adaptive-Sync támogatást ad 100Hz-es képfrissítéssel megspékelve. FullHD felbontása mellett 1920×1080 8 bites színmélységre képes, 99%-os sRGB színtér lefedettség és HDR10 technológia is került a nem csak játékosoknak szánt megjelenítőbe.

Egy IPS panellel ellentétben, a VA panel 89 fokos betekintési szöget biztosít, ami kissé fájó pont. Ha kíváncsi vagy a monitor tesztjére, azt itt elolvashatod. A 24 colos modellen egy darab HDMI 1.4 és VGA csatlakozó található, amelyek támogatják az 1920×1080 pixeles felbontást 100Hz-es képfrissítés mellett. Ezek mellett egy darab 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó található a hátlapon. A KTC H24V13 monitora VESA csatlakozóval lett ellátva, a „V” alakú talpán a dőlésszöge 20 fokos szögben állítható.

A KTC-hez híven a 24 colos modell is olcsó lett, hiszen az európai raktárból 33 ezer forintba kerül

🔹Kupon:8SK3MIKT

További KTC monitorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás