Megérkeztek az új BlitzWolf BW-JA autó indító akkumulátorok, amelyek 12000, 16000 vagy 20000mAh kapacitásával segítenek beindítani az autónkat, ha épp lemerült az akkumulátorunk vagy fel kell pumpálni a leeresztett kerekeket.

Egy visszazárható dobozban kapjuk meg a külső akkut, amin egy külön kis retesz védi a csatlakozókat, hogy semmi ne okozzon kárt bennük. IP68-as védettséggel is ellátták, emellett elemlámpa funkciót is kapott, ha éjszaka elakadnánk az autónkkal, fényforrásunk is legyen.A gyártói adatok szerint az összes benzines és 8L dízel üzemű autók beindítására használható. Természetesen ellátták rövidzárlat, túltöltés, túlhevülés, véletlen polaritás felcserélés elleni és még számos más védelemmel is.

Elülső elemlámpával, oldalsó LED világítással kempingezéshez, krokodil csipeszekkel az autó elindításához és számos csere fejjel érkezik, amelyekkel az autó kerekét is felfújhatjuk.

A BlitzWolf BW-JS1 autó indító power bankokat itt találod meg, a kedvezmény kód mindegyik modellre él

🔹Kupon:BGRFEBWCJS

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás