A TALLPOWER G60 12 darabos biztonsági szettje nem csak ajtónyitás, mozgásérzékelővel, de távirányítóval, kamerával és érintőkijelzős központi egységgel is rendelkezik.A kamera és az érintésvezérelt kezelőszervhez európai szabványú adaptert és kábeleket kapunk, az ajtónyitás és mozgásérzékleő szenzorok pedig elemről üzemelnek. A csomag 5 darab nyitásérzékelőt tartalmaz, amit ajtóra és ablakra is helyezhetünk. A két darab vezeték nélkül kapcsolódó mozgásérzékelőt a bejárati ajtóhoz és a nappaliba is elhelyezhetjük.

A 2.4GHz-es frekvenciát használó kiegészítők a 4.3 hüvelykes kijelzővel ellátott érintésérzékeny vezérlőhöz kapcsolódnak, amellyel nem csak aktiválhatjuk, deaktiválhatjuk a riasztót, hanem a pontos idő megjelenítésén kívül hőmérséklet és páratartalom mérésre is alkalmas. A Tuya, Smart Life kompatibilitásnak köszönhetően az okosotthon rendszerbe integrálható. A TALLPOWER G60 az áfa és vámmentes európai raktárból 53 ezer forintba kerül.

TALLPOWER G60 riasztó rendszer

🔹Kupon:8RBWCTH0

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás