DDPAI N1 Dupla kamerás menetrögzítő első és hátsó kamerával a biztonságos közlekedéshez.

A DDPAI N1 alacsony áron kínál autós menetrögzítő kamerát, amellyel 1080p felbontásban készíthetünk videófelvételt az előttünk és a mögöttünk lévő útról is. Kivitelét tekintve nagyon hasonlít az első szériás 70Mai autós kamerára, amely kijelző nélküli felépítése miatt nem foglalt el nagy helyet a visszapillantó tükör mögött.

A maximálisan 128GB-os kapacitásig támogatott memóriakártyák sosem fognak betelni, mert loop videorögzítéssel rendelkezik, azaz a korábbi, nem védett tartalmakat automatikusan felülírja.Az elsülső kamera 135 fokos látószöggel és 1296p felbontással, a hátsó pedig 125 fokos látószöggel és 1080p felbontással rendelkezik. A csomagban megkapjuk a két kamerát, kábeleket hozzá, hogy a hátsó modult is bekáblezhessük. Memóriakártyára rögzíthetünk, ellátták 3 tengelyes szenzorral, WiFi-vel is, az energiát pedig USB porton keresztül veszi fel. A DDPAI N1 dupla kamerás menetrögzítő 26 ezer forintba kerül a kedvezmény kóddal.

DDPAI N1 dupla kamerás menetrögzítő

🔹Kupon:BG313471

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás